Bröllop

En av de viktigaste dagarna i livet är när du står där och säger Ja! Förväntningarna är höga och vi vet hur mycket planering som ligger bakom en lyckad bröllopsfest. På Motorverkstan delar vi med oss av vår kunskap och kärlek till mat, dryck och stämning för att göra er bröllopsfest till ett minne för livet.

Fest och evenemang

Du har idén – vi paketerar och levererar. Vi gör allt från Kick-offer och företagsevents till stora födelsedagsfester, bjudningar och mer intima tillställningar som att laga mat med kocken, vin- och whiskeyprovningar.

Ni bjuder in vänner, familj eller kollegor. Vi öppnar upp vår festvåning ovanpå bistron. Med utsikt över kyrkan och viken fixar vi bröllopsfesten, långlunchen, middagen eller annat som är värt att firas. Vi ordnar mat och dryck. Ni minglar, konfererar, festar, dansar och gör det som ger er och era gäster ett härligt minne.

FESTVÅNING

Tack för ännu en underbar sommar på bryggan och inne i restaurangen.

I vinter är det premiär för julbord. Maila oss så bokar vi in er. Välkommen!  

Även om sommarsäsongen är slut så är ni året runt välkomna att boka bröllop eller event, vi öppnar gärna upp motorverkstan för er och era vänner. Maila oss så hittar vi ett upplägg som passar er. 

info@motorverkstan.se   |   08 – 571 545 00

Övernattning

Har du det så där bra och vill lämna bil eller båt där den är för att stanna kvar över natten så är du endast 12 minuter från en hotellsäng.

Djurönäsets konferens når ni på 12 minuters promenad. Ett annat alternativt är Fågelbro Hus som ligger ca 12 minuter från oss med bil.